Samen sta je sterker

De voordelen van ons lidmaatschap

Ben je een vereniging of stichting en houd je je bezig met buitenspelen? Dan nodigen we je van harte uit om je bij ons aan te sluiten.

Samen staan we sterker in het uitdragen van het belang van voldoende buitenspeelruimte in Nederland. Als lid kan je kennis uitwisselen met andere vrijwilligers, advies inwinnen van speelprofessionals en profiteren van veel inkoopvoordeel, zoals goedkope verzekeringen!

Per 1 januari 2022 zijn NUSO en Steunpunt Kindervakanties (SKV) samen verder gegaan als één brancheorganisatie: LOS. Je wordt dus niet meer lid van NUSO, maar van LOS. Deze nieuwe branchevereniging bestaat uit drie groepen: speeltuinen, kindervakantieorganisaties en stads- en kinderboerderijen.

Sluit jij je ook aan? Al meer dan 900 anderen gingen je voor!

Wil je weten welke speeltuinen al zijn aangesloten? Bekijk de kaart.

Ontdek in dit overzicht de stads- en kinderboerderijen die lid zijn.

Jongen in speeltuin

Speeltuinen

Kindervakantie organisaties

Stads- en kinderboerderijen

Nieuwsgierig naar de voordelen van het lidmaatschap specifiek voor jouw organisatie?

Vragen? We zijn van maandag t/m donderdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. We helpen je graag!