Boek de SPEEL-bus tijdens de afscheidstour

Dit jaar is het laatste jaar waarop de SPEEL-bus onder de vlag van LOS zal rijden. Wat zou er dan mooier zijn dan een prachtige afscheidstour? Waarbij onze vrijwilligers in het zonnetje gezet kunnen worden en de kinderen op jouw locatie kunnen genieten van de leukste spelletjes.

De bus zit bomvol leuk speelmateriaal zoals skelters, stoepranden, kruiptunnels en heel veel Oudhollandse spelletjes.

Wil jij dat de bus bij jou langskomt?

Huur de SPEEL-bus dan voor een laag bedrag voor extra speelplezier! € 75,- ma t/m za € 125,- zon- en
feestdagen.

Je boekt de SPEEL-bus via: info@vereniginglos.nl tel: 030 – 2544880.